preloader

0 +

aplikacija
Nudimo Vam siguran kvalitet podržan dugogodišnjim iskustvom.​

Ukoliko imate potrebu za razvojem bilo aplikacije za mobilne uređaje, bilo web aplikacije – naš tim je tu za Vas!

 

Naš tim vrhunskih programera efikasno proizvodi softverska rešenja različitih namena. Ponosni smo na to što iza sebe imamo širok portfolio zadovoljnih klijenata koji su nam ukazali poverenje i uverili se u efikasnost i stručnost našeg tima.

Web development

Aktivno se bavimo i web razvojem, prateći najsavremenije trendove. Frontend i Backend developeri predstavljaju dve strane istog novčića i stoga je neophodno da rade timski, uigrano i da međusobno dele pozitivnu energiju. Naši web developeri poseduju upravo ove vrednosti i stručnjaci su u svojim oblastima sa dugogodišnjim radnim iskustvom.

Nudimo Vam siguran kvalitet podržan dugogodišnjim iskustvom.

Bavimo se razvojem mobilnih aplikacija za Android, IOS i Windows phone platforme, svesni činjenice da upravo ove aplikacije danas preuzimaju vođstvo na tržištu. Pored toga, posedujemo iskustvo i tehničku ekspertizu u razvoju web aplikacija, specijalno dizajniranih i prilagođenih Vašim potrebama.Naš tim svakom novom zadatku pristupa pažljivo i detaljno osluškujemo Vaše potrebe i aktuelna kretanja na tržištu. Svaki novi klijent za nas je novi izazov koji sa radošću prihvatamo!

Frontend:
HTML, CSS, JavaScript

Backend: :
PHP, Ruby, Java, Net, Pyton

Baze: :
MySQL, SQL Server, PostgresSQL i Oracle

Posedujemo iskustvo u primeni naprednih tehnologija poput React, NodeJs, Redux i ostalih.

Pripremamo novu generaciju IT stručnjaka!

Frontend Development doo uspešno realizuje obuke i kurseve iz svih oblasti koje prate razvoj IT industrije. Cilj nam je da pojedince edukujemo o IT sferi, pružimo im potrebno znanje i konkretne alate za uspešno bavljenje ovim poslom.

Postavljamo čvrste temelje za buduće uspehe!

Naši kursevi su koncipirani tako da obuhvataju i teorijske osnove i praktične primere, obučavajući polaznike tako da, kada završe našu obuku, odmah budu u stanju da savladaju sve izazove koje moderna IT industrija stavlja ispred nas. Naši predavači su vrhunski stručnjaci u svojim oblastima, sa višegodišnjim radnim iskustvom. Program nastave u potpunosti prilagođavamo potrebama i nivou pređašnjeg znanja naših polaznika. U ponudi imamo kurseve o programiranju, cyber bezbednosti, web dizajnu, marketingu i mnoge druge.